Pentru a beneficia rapid de servicii de Psiho-oncologie Sunt aici pentru tine oricand si iti promit ca te voi ajuta.

Servicii: Psiho-oncologie

Adevărul despre cancer si uleiuri esentiale

Cancerul nu este o condamnare la moarte. Nu numai că există speranță, există mai multe soluții naturale pe care oamenii le-au implementat cu succes timp de secole literalmente! Și adevărul despre uleiuri esențiale și cancerul este aceasta: Cercetarea sugereaza ca uleiurile pot ajuta nu numai cu prevenirea, ci si cu tratarea cancerului și a efectelor sale secundare debilitante.

Este important să ne amintim că articole peer-revizuite discuta despre succesul cercetatorii clinice si experiența în utilizarea diferitelor uleiuri esenþiale pentru a preveni, opri si chiar inversa cresterea diferitelor linii de cancer în studiile pe animale și celule umane. Este important să se țină seama de faptul că marea majoritate a acestor studii sunt in vitro - pe baza de celule într-un vas Petri.

Ulterior, mulți experți și critici in utilizarea uleiurilor esentiale pentru terapia cancerului insista ca nu putem extrapola datele din aceste studii la pacienții cu cancer in vivo. Chiar dacă este adevarat ceea ce spun acești oameni, să nu ne pripim sa denigram

Pret pentru o sedinta: 50 lei/sedinta

Peste 10 ani in domeniu

Alaturi de tine!


Psiho Oncologie

Sunt alaturi de tine!

Date de contact :


Program :

  • Luni - Vineri: 9:oo - 21:oo
  • Sambata: 14:oo - 20:oo
  • Duminica: 12:oo - 18:oo