Pentru a beneficia rapid de servicii de Consiliere spirituala Sunt aici pentru tine oricand si iti promit ca te voi ajuta.

Servicii: Consiliere spirituala

Definitia Consilierii

Consilierea defineste actiunea de a consilia, sfatui sau indruma o persoana, intr-un cadru legal, sigur si profesionist.

Definitia Spiritualitatii

Spiritualitaea este insusirea, calitatea, caracterul a ceea ce este spiritual.
Spiritual - care apartine spiritului, imaterial, ce exprima ratiune duhovniceasca.

De foarte multe ori, omul uita ca are in organismul sau 70 % apa si 90 % spirit.
De foarte multe ori, omul confunda corpul sau cu sufletul, mintea rationala cu mentalul subiectiv, constientul cu inconstientul, Eul cu Supraeul si Sinele cu Ego-ul.

Consilierea spirituala sau psihospiritualitatea este o abordare noua, ce face parte din multitudinea de terapii alternative, menita sa creeze o constientizare la nivel superior, a lucrurilor, faptelor si evenimentelor relationale, personale, prin intelegerea propriului destin, identificarea propriilor lectii de viata ce se perpetueaza ciclic in istoricul vietii.

Consilierea psiho-spirituală ajută în redescoperirea și conștientizarea potențialului spiritual cu care suntem înzestrati atunci când ajungem in aceasta lume (dimensiune ). Descoperirea resurselor spirituale ajută în lucrul cu Sinele Superior și este de folos atunci când se dorește conștientizarea lecțiilor de viață (Karma-destin) si a misiunii personale.

Consilierea spirituala ajuta la intelegerea comportamentului asertiv, a iubirii, acceptarii, iertarii de sine si a celorlalti, fiind considerata un instrument mental de vindecare holistic. Ajuta la eliberarea tiparelor mentale impovaratoare, dependenta de lucruri sau persoane, obiceiuri disfunctionale si gandire negativa distructiva.

Consilierea se face in serie de cate 10 sedinte, incepand prin semnarea contractului de prestari servicii, acomodarea si crearea cadrului adecvat desfasurarii intalnirii, stabilirea obiectivului de lucru, terminand cu evaluarea finala si feed-back din partea clientului.

In timpul acestor sedinte de consiliere spirituala, te voi ajuta sa descoperi in interiorul sufletului tau, resursele minunate cu care te-a inzestrat Divinitatea ta, resurse cu care poti accesa Inconstietul Colectiv si bogatiile Universale.

Pret pentru o sedinta: 35 lei/50 minute

Peste 10 ani in domeniu

Alaturi de tine!


Consiliere Spirituala

Sunt alaturi de tine!

Date de contact :


Program :

  • Luni - Vineri: 9:oo - 21:oo
  • Sambata: 14:oo - 20:oo
  • Duminica: 12:oo - 18:oo