Pentru a beneficia rapid de servicii de Consiliere post avort Sunt aici pentru tine oricand si iti promit ca te voi ajuta.

Servicii: Consiliere post avort

Consilierea psihologica este o intervenție specializată, în vederea optimizării, autocunoasterii, prevenției și remiterii dificultăților emoționale, cognitive și de comportament. Pe scurt, este un ajutor oferit persoanelor aflate în situații de criza sau impas, în ce privește soluționarea unor situații de viata sau sociale.

Avortul este, din păcate, o problemă complexă, o experiență pur personală, trăită destul de intens de femeile care decid să-l facă.

Consilierea post-avort, se realizează de către consilierul sau psihologul acreditat, avand ca scop principal susținerea emoțională a persoanei ce trece printr-o astfel de traumă, ajutând la vindecarea acesteia, într-un mediu sigur și confidențial.

Consilierea post-avort ajută în nevoia de autoiertare, autoeducare și mai ales în acceptarea faptului săvârșit, ca fiind de domeniul trecutului, cu toate consecințele derivate. 

Suferința post-avort se caracterizează prin depresii, sentimente de vinovăție, tristețe,  insomnii și multe alte simptomatologiii, în funcție de natura cognitiva a persoanei. 

Persoana  consiliata va fi ajutată sa conștientizeze ca se poate discuta pe acest subiect, iar traumele emoționale pot fi vindecate.

Nimeni nu poate preciza cu exactitate, starea psihică, fizică și emoțională de după avort. Dacă femeia care a făcut o întrerupere de sarcină, este ferm convinsă ca a făcut o alegere corectă, se simte iubită și susținută de familie și partenerul de cuplu, cu siguranță starea ei de moment, nu va fi vulnerabilă iar depresia poate fi mascată și trecuta cu ușurință, cu vederea. 

Solicitarea unei ședinte de consiliere, este utilă atunci când sentimentele de vinovăție, reproș și neacceptare a situației devin copleșitoare, iar persoana vizată nu le poate face față singură. 

În cadrul asociației noastre, veți găsi un consilier pentru vindecarea acestor traume.

Împreună vom găsi mijloacele prin care să-ți regăsești echilibrul și starea de bine.

Pret pentru o sedinta: 35 lei/50 minute

Peste 10 ani in domeniu

Alaturi de tine!


Consiliere Post avort

Sunt alaturi de tine!

Date de contact :


Program :

  • Luni - Vineri: 9:oo - 21:oo
  • Sambata: 14:oo - 20:oo
  • Duminica: 12:oo - 18:oo