Pentru a beneficia rapid de servicii de Consiliere in medicina celulara Sunt aici pentru tine oricand si iti promit ca te voi ajuta.

Servicii: Consiliere in medicina celulara

Definitia consilierii

Consilierea defineste notiunea de a consilia, sfatui sau indruma o persoana, intr-un cadru legal, sigur si profesionist. Definitia medicinei.

Medicina este stiinta ce are ca obiect principal de activitate, pastrarea si restabilirea sanatatii, studiind in acest scop procesele fizice, chimice si biologice ale vietii, structurile si functiile organismului. cauzele si mecanismele de producere a bolilor, precum si mijloacele de diagosticare, tratare si prevenire a lor.

Definitia celulei

Celula este unitatea elementara structurala, functionala si genetica (informationala) a tuturor organismelor vii. Ea are integritate (elementele sale constitutive, formeaza un tot unitar), metabolism propriu (schimb de substanta si energie) capacitate de autoreglare (schimb de informatie cu mediul), de autoconservare si de autoreproducere.

Consilierea in medicina celulara, desfasurata in cadrul Centrul Educational Lemaan ahai Romania, este o sesiune de informari empirice, avand la baza materiale didactice medicale si de cercetare, oferite de reprezentantii Fundatiei Dr.Rath Mathias. Discutam despre organism, din ce este alcatuit, ce se intampla in interiorul lui, importanta vitala a celulelor, atomilor si fotonilor de lumina din corp. Discutam despre importanta pastrarii sanatatii acestora prin ingrijirea si mentinerea curata a organismului. Discutam despre responsabilizare si asumare. Discutam despre beneficiile adoptarii unui stil de viata cat mai sanatos, oferim pliante privind importanta micronutrientilor si importanta vitala a Vitaminei C din Catina Romaneasca.

Sanatatea este la indemana tuturor. Trebuie doar activata dorinta de autoeducare si ambitia de a nu fi considerat mediocru sau naiv.

Pret pentru o sedinta: 35 lei/50 minute

Peste 10 ani in domeniu

Sunt sigura ca poti!


Consiliere in medicina celulara

Sunt alaturi de tine!

Date de contact :


Program :

  • Luni - Vineri: 9:oo - 21:oo
  • Sambata: 14:oo - 20:oo
  • Duminica: 12:oo - 18:oo